Een fijne selectie aan live muziek mag natuurlijk niet ontbreken op de Jamboree! In het blokkenschema zie je hoe laat elk optreden plaatsvindt. Op deze pagina vind je meer informatie over de artiesten die optreden op de Jamboree.

Juliëtte Veneman

Is een Zwolse singersongwriter - van het Zwols Songwritersgilde - die zowel Nederlands als Engelse muziek schrijft en covert met een eigen twist. De muziek is rustgevend en metaforisch. Na 3 weken gitaarles van een paar jaar geleden speelt ze alleen vanuit haar gevoel.

https://julietteveneman.wixsite.com/julietteveneman

 

Irrelephant

De muziek van Irrelephant is troostend en tegelijkertijd verontrustend. Er spreekt een openheid uit, alsof we ons om hem heen mogen komen verzamelen om elkaar eens goed in de ogen te kijken en te begrijpen dat we dezelfde verlangens delen. Robs stem is er eentje die flirt op een onbereikbare toon. Laat de luisteraar achter met het gevoel getuigen te zijn geweest van iets Relevants.

https://www.facebook.com/Irrelephantmusicband/

Benjamin Parks

Dynamisch akoestische singersongwriterspop, soms zoet, soms rauw, altijd harmonieus, met goed volgbare melodieën, vrolijk, stemmig en multivocaal. 
Uitgevoerd door een kwartet, bestaande uit twee gitaren, een basgitaar, een cajon en maar liefst drie stemmen!

https://www.facebook.com/BenjaminParksUtrecht/

Martin van de Vrugt 

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica.
In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues begon Martin in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten.
Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en weet om te zetten in mooie teksten, tijdloze muziek en niet in het minst omdat hij er genoegen in schept om de dialoog aan gaat met het publiek.

https://www.facebook.com/martinvandevrugtmusic/

Maria and the Bandit

Maria and the Bandit is een muzikaal duo geboren in het verkeerde tijdperk, die elkaar vonden in hun liefde voor oude americana.
Denk aan Johnny Cash met June Carter, Emmylou Harris met Gram Parsons, Townes van Zandt, John Prine, maar ook moderne helden zoals John Fullbright en Edward Sharpe.
De nummers zijn een mengeling van liefde, melancholie en een diep verlangen naar een vrij bestaan. Verwacht lieve luisterliedjes, rammelende roots, en kokend hete country.

https://www.facebook.com/mariaandthebandit/