Doe mee aan de eerste recordpoging ‘Hoeveel mensen passen er in een Tiny House?’ en win!

Wanneer je een feestje geeft in een Tiny House gaat het dak eraf. En niet vanwege ruimtegebrek, maar juist omdat een feestje in een Tiny House geweldig is. Omdat we zelf ook nieuwsgierig zijn hoeveel mensen er eigenlijk  in een Tiny House passen, gaan we het je laten zien en ervaren. Kom op zaterdag 7 oktober naar de eerste recordpoging ‘Hoeveel mensen passen er in een Tiny House?’ op de Tiny House Nederland Jamboree in Almere Poort.

Hoeveel mensen passen er in Tiny TIM?

Deze eerste recordpoging vindt plaats in de Tiny TIM, je herkent ‘m door z’n groene waterzuiverende wand, een gevel van gebrand hout en zonnepanelen op het dak. Met een wel heel slimme en flexibele inrichting van 6,3 x 2,5 meter heeft de Tiny TIM net iets meer dan 15 m2 vloeroppervlakte. Daar passen vast een heleboel mensen in. Hoeveel mensen denk jij? 26? 44? 81? Raad mee en maak kans op mooie prijzen!

Hoe doe je mee?

Om klokslag 16.15 uur start onze poging om zoveel mogelijk mensen in de Tiny TIM te krijgen. Tot 16.00 uur kun je bij de informatiestand van Tiny House Nederland (te vinden in de caravan beschilderd als een cassettebandje) voor 5 euro (alleen contant, geen pin) een lot kopen om daarop in te vullen hoeveel mensen jij denkt dat erin passen. Met het kopen van zo’n lot ding jij mee naar mooie prijzen én steun je meteen het werk van stichting Tiny House Nederland. Met je lot mag je ook zelf meedoen aan de recordpoging en de Tiny TIM van heel dichtbij bekijken.

Wat je kunt winnen? De hoofdprijs is een overnachting voor twee personen met ontbijt in het prachtige Waterlandhuisje in Eindhoven! Zo kun je zelf eens ervaren hoe het is om in een Tiny House te overnachten. Daarnaast zijn er drie gesigneerde boeken 'Slim Ruimtegebruik' van Marcel van Mierlo te winnen, maak je kans op een prachtige serveerplank van Inzustria, beschikbaar gemaakt door Scandivik Buitenleven of één van de boeken van Marleen Hartog 'Anders Wonen'. Na afloop van de Jam maken we de prijswinnaars die het aantal goed geraden hebben óf er het meest dichtbij zaten bekend.

Tot zaterdag 7 oktober!

Wat vind je bij de informatiestand van Tiny House Nederland?

De Jamboree wordt georganiseerd door Stichting Tiny House Nederland. Tiny House Nederland is een samenwerkingsverband van mensen die Tiny Housing een warm hart toe dragen en onder de aandacht willen brengen bij het grote publiek. Zonder winstoogmerk, maar wel door samenwerken, leren, doen, delen en uitvinden. Het open source delen van informatie, kennis en kunde waar iedereen beter van wordt. En tijdens de Jamboree doen we dat graag met alle sprekers, standhouders op de informatiemarkt, Tiny House-bewoners en jou, de bezoeker!

Op het terrein van de BouwEXPO Tiny Housing staat een caravan, beschilderd als cassettebandje. Dat is onze informatiestand en daarin vind je gedurende de dag het team van Tiny House Nederland. Kom vooral gezellig langs! In onze stand kun je een lot kopen om mee te doen aan de prijsvraag, een boodschap achterlaten in het gastenboek of informatie inwinnen over het programma, de informatiemarkt en de Tiny Houses. 

Ook de maker van de toffe caravan, Pet van de Luijtgaarden, is aanwezig om meer te vertellen over zijn kunstprojecten. Meer van zijn werk vind je op http://caravantoren.nl/

Graag tot ziens in Almere Poort!