Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt het eerste landelijk Tiny House evenement gehouden te Almere Poort: de Tiny House Nederland Jamboree van Stichting Tiny House Nederland! We verwelkomen je graag op deze feestelijke dag, waar je naast het bekijken van minstens 15 Tiny Houses ook inspirerende lezingen kunt volgen en ideeën op kunt doen voor de bouw van je eigen huisje op de informatiemarkt. Vraag Tiny House bewoners de hemd van het lijf in de Q&A-sessie, geniet van live muziek terwijl je een hapje eet of glaasje drinkt en ontmoet mensen die je passie delen. Wij kunnen niet wachten!

Zaterdag 7 oktober
10:00 tot 18:00 uur
Entree: gratis!
Adres: Najadenstraat 3-5 Almere Poort

NB: Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je bent van harte welkom!

De Tiny House Nederland Jamboree organiseren we in samenwerking met gemeente Almere en vindt plaats op het terrein van de BouwEXPO Tiny Housing te Almere Poort. De Jamboree is het slotevenement van de Grote Tiny Housing manifestatie die van 30 september tot en met 7 oktober gehouden zal worden.

Het volledige programma en blokkenschema vind je bovenaan de pagina in het menu, of ga er meteen heen door hier te klikken!

Wil je bijdragen aan ‘de Jam’ als sponsor, een kraam op de informatiemarkt huren of als vrijwilliger je steentje bijdragen op deze dag? Neem contact op door een email te sturen aan: jamboree@tinyhousenederland.nl

Partners en Sponsoren

De Tiny House Nederland Jamboree wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Disclaimer: De Tiny House Nederland Jamboree is een evenement van Stichting Tiny House Nederland. Hoewel de Tiny House Jamboree zoals deze in Amerika wordt georganiseerd zeker als inspiratiebron heeft gediend voor dit evenement, staat de organisatie los van de organisatie in Amerika. Disclaimer: The Tiny House Nederland Jamboree is an event by the Tiny House Nederland Foundation. Though the Tiny House Jamboree that has been held in the United States since 2015 certainly has inspired this event, the organisation of the Tiny House Nederland Jamboree is not in any way part of the ‘Jam’ in the USA or part of the same organisation.

Team

Projectleider

Gerbrand van der Weg

ICT, muziek, vrijwilligers

Lezingen/workshops

Lezingen/workshops, communicatie

Niels Visker

Communicatie

Informatiemarkt

Bapke Wiebols

Communicatie

Chiara Vos

Vrijwilligers