Vrijwilligers gezocht!

Tiny House Nederland zoekt vrijwilligers voor de allereerste Tiny House Nederland Jamboree

Help mee om de allereerste Tiny House Nederland Jamboree tot een daverend succes te maken.

De Jamboree vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 10:00 – 18:00 uur op de BouwEXPO Tiny Housing in Almere. De Jamboree bestaat uit een infomarkt met een marktplaats van en door bouwers en Tiny House gerelateerde bedrijven en initiatieven. Daarnaast hebben we een prachtig programma met sprekers en workshops samengesteld, omlijst door live muziek. De horeca is geregeld door de BouwEXPO zelf.

Vrijwilliger opbouw

Op zaterdag 7 oktober beginnen we al vroeg met de opbouw, we kunnen je hulp daarbij goed gebruiken. De infomarkt wordt opgezet, de zalen klaargemaakt, en het terrein wordt klaargestoomd voor de grote dag. Er zijn grote en kleine klussen voor iedereen. Het wordt erg gewaardeerd als de opbouwers na afloop van de Jamboree helpen met afbouwen.

Vrijwilliger programmaonderdelen

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het drukke en strakke programma volgens plan verlopen? Dan zoeken we jou voor dit team. Je helpt bij het begeleiden van de sprekers en bezoekers bij de lezingen en workshops, en de muzikanten bij hun optredens. Je zorgt dat de lezingen op tijd beginnen, en ook weer op tijd afgerond worden. Je helpt de muzikanten bij het op- en afbouwen van hun materieel op het podium, en je heet bezoekers van harte welkom bij de ingangen van de verschillende zalen.

Allround vrijwilliger

Ben jij overal goed in en vind je het leuk om bij te springen waar nodig? Geef je dan op voor ‘team allround’. In deze van-alles-wat-functie zorg je dat de infomarkt spik en span staat, attendeer je mensen op alle geweldige sprekers, vertel je enthousiast over de workshops waar mensen aan kunnen deelnemen,  je wijst mensen de weg en je let op dat het terrein netjes blijft.

Afbouw- en opruimploeg

Aan elk feestje komt een eind. De die hard afbouwploeg helpt met het inpakken en opruimen. Van het opruimen van de zalen tot het weer netjes achterlaten van het terrein.

De afbouw (o.a. de zalen opruimen) begint op 7 oktober direct na de laatste lezingen om 16:00 uur.

Wat biedt de Tiny House Jamboree jou?!

Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team van vrijwilligers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. De toegang tot de Jamboree is voor iedereen gratis, dus kaartjes kunnen we je niet aanbieden, maar je krijgt natuurlijk de eeuwige dank van het publiek en Tiny House Nederland, de vrijheid om leuke dingen te doen, en na afloop van het festival: een lekkere maaltijd en een koud biertje/sapje.

Enthousiast geworden?

Wil je meewerken aan de allereerste editie van de Tiny House Jamboree? Leuk! Mail dan je contactgegevens, wat je leuk lijkt om te doen en wanneer je beschikbaar bent naar jamboree-organisatie@tinyhousenederland.nl o.v.v. "Aanmelding vrijwilliger".
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Meer weten? Aarzel niet om ons te mailen. Tot gauw!

volunteer-2055015_1280